Bosonit Technological Center, Logroño
Commission

Bosonit Technological Center, Logroño

Commission


The building’s key location, there were the Way of St James reaches the city, suggests creating a public staircase connecting the street with a landscaped roof that will function as observation deck. A public park will take up the interior of the plot...[+]


Cliente Client
Bosonit

Arquitectos Architects
Kengo Kuma & Associates + Javier Villar Ruiz Arq.

Socio a cargo Partner in charge
Javier Villar Ruiz

Jefe de proyecto Chief project manager
Jaime Fernández Calvache Equipo de proyecto Project team: Gorka Beitia Zarandona, David Minton Albero, Fumiki Sugawara (CG)

Arquitecto local Local architect
Arquitectura Dobato Lozano 

Colaboradores Collaborators
Other Structures (estructuras structural engineer); IMEL, INARQ (instalaciones MEP); Osaba Iluminación (iluminación lighting designer); EMF (paisajismo landscape designer); Encofra Belme (contratista contractor)