Pau store in Valencia
Estudio DIIR 

Pau store in Valencia

Estudio DIIR 


For the clothing and accessories brand Pau, the Madrid firm DIR has designed a new space in the heart of the city of Valencia. The square floor plan presents a grid of nine spaces, following a sequence of crisscrossing perspectives. The flexibility of this arrangement makes it possible to display product collections and hold events, including the occasional private sale, at the same time. The central space connects the two levels vertically, featuring a sculptural staircase of micro-terrazzo. This material is also used for the neutral elements that organize the spaces and enhance the items on show. The boundaries between rooms are given a local stone cladding, in a gesture that emphasizes the depth and geometric power of the transitions.